CrossFit Open 18.1.

CrossFit Open 18.1.

CrossFit Open 18.1.

A CrossFit Open első hete már véget is ért, és idén ismét büszkén nézegethetjük a hazai eredménytáblát.

Ahogy szokta, Dave Castro idén is egy egyszerűbb, kedvcsináló CrossFit Open feladatsorral indított.

Úgy gondolom, hogy elérte a kellő hatást, sokan döntöttek még pénteken úgy, hogy csak beregisztrálnak és nekivágnak ennek az 5 hétnek. Nagyon sokan keményen végigküzdöttétek RX-ben, aminek kifejezetten örültem. Megint nagy élmény volt pénteken és szombaton veletek nyomni a CrossFit Opent és örültem, hogy ismét ilyen jó hangulatban szurkoltatok és bíráskodtatok egymásnak.

Szeretném, ha megmaradna ez a hangulat és hozzáállás a következő 4 hétben is, nagyon szép munka volt!

Tavaly Magyarországon a legjobb helyek nagyjából felét mindig B’Brosos versenyzők vitték el. Úgy látszik ez az arány idén még jobb lesz, legalábbis az első wodban nagyon úgy tűnik.:)

B’Brosos RX fiúk

A fiúknál a legjobb 6-ban 5 B’Brosos van, nagyon büszkék lehetünk a srácokra:

Török Gábor a regionális kvalifikációt tűzte ki célul maga elé, ami Europe North régióban nem kis feladat, ez a régió magasan a legerősebb. De az első lépést megtette és a régióban 54., itthon az 1. helyet hozta.

Kristóf szeret evezni, tud is, 1 ponttal megelőzte Takács Bálintot és Tóth Eriket és így behozták a 2.-3/4. helyeket. Ahogy tavaly úgy idén is az első héten Pryma Zolit kell kiemelnem, de idén nem csak a termen belül volt kimagasló a teljesítménye, a magyar ranglistán is 6. helyen zárt.

Szóval a fiúk nagyon bekezdtek, reméljük megmarad a lendület. 🙂

 

 B’Brosos RX lányok

A lányok se maradtak le a fiúktól, a legjobb 7 magyar lány között 5 helyet behúztak: Horváth Laura, Fazekas Kitti, Recse Bettina és Bogdán Mira.

Laura a világon a 3. helyen végzett, ami eddigi legjobb open eredménye, biztató.😊 Kittinek nem épp a kedvence az evezés, de azért csak behúzta a termen belül a második helyet.

Betti megmutatta már az első héten mennyit fejlődött az elmúlt egy évben. Bea csak rövid ideje kezdett el megint CrossFit jellegű edzéseket nyomni, de rohamosan fejlődik (:)),  és egy olyan WODban ment szép eredményt, ami nem kifejezetten fekszik neki. Mira lehozta a feladatsort rutinból  Szép munka csajok!

Gratulálunk mindenkinek, aki megküzdött ezzel a kemény feladatsorral! Sok sikert mindenkinek a következő 4 hétre!

Izgatottan várom a következő wodokat és remélem mindenki legalább annyira odateszi majd magát, mint most az első héten. És reméljük, hogy nem lesz több evezés….

Írta: Sóti Zsolt