Kezdőknek

12  alkalom

 

6 hét

 

22.800 forint

 

Maximum 12 fő

Csapatunkkal azt a szemléletet valljuk, hogy  a CrossFit mozgásforma az átlagemberek számára lett kifejlesztve, soha nem válik unalmassá, és mindenki számára tartogat kihívásokat, mindeközben pedig folyamatos fejlődési lehetőséget tartogat mindenki számára. Azonban a CrossFit sikerélményekhez feltétlenül szükséges az alapok elsajátítása.

Kezdőknek szóló 6 hetes kurzusunk 12 alkalmas melyeken felkészült és professzionális edzőink segítenek abban, hogy elsajátítsd a helyes mozdulatokat a későbbi biztonságos edzéshez.

Jelenlegi kezdő kurzusaink:  

-augusztus 27. kedd 07:10
-szeptember 3. kedd 20:20
-szeptember 24. hétfő 19:15

A kezdő kurzusok során a hangsúly a technika gyakorlására kerül, azonban ez nem jelenti azt, hogy kezdő óráink nem jelentenek kihívást még a legedzettebbek számára is.

A csoportok létszáma 12 főben van limitálva, hogy edzőink figyelméből mindenkinek megfelelő mennyiségben jusson. Egy óra 60 perces perces.

A programba az első héten lehet  csak becsatlakozni és fix időpontban vannak az edzések.

Ha business trip, betegség vagy egyéb dolog miatt ki kell hagynod egy alkalmat, azt természetesen más óránkon tudod pótolni 🙂 A kezdő kurzusaink mellé ajánljuk mobility és gimnasztika óráinkat.

 Ez a mozgásforma mindenki számára tartogat kihívásokat, szórakoztató és valódi fejlődést biztosít. Mindehhez elengedhetetlen, hogy jó alapokat sajátítsunk el.

Légy részese Te is csapatunknak,

CrossFit B’Bros 2. csapata

Jelentkezem a kurzusra

Csoportos edzések

CrossFit Conditioning

...

Tovább

Gimnasztika

...

Tovább

Mobility

...

Tovább

Súlyemelés

...

Tovább

CrossFit

...

Tovább