Hogy miért B’Bros a B’Bros?

Sokszor teszik fel nekünk ezt a kérdést, de öntsünk tiszta vizet a pohárba! A CrosssFit B’Brost 2015 januárjában alapította két barát, akiket Bálintnak hívnak. Több külföldi CrossFit terem látogatása után rájöttek, hogy ez a baráti hangulat hiányzik a magyarországi edzőtermek többségéből, és csináljanak egy olyat, ami ezt a hangulatot átadja a mozgás szerelmeseinek.

Így született meg a két Bálint ötlete, és valósították meg 2014-ben a CrossFit B’Bros nevű CrossFit termet, a Városliget mellett.

Mitől más CrossFit termünk?

A CrossFit B’Bros-ba belépve egy hatalmas nappali tárul elénk, több fotellel, a Bro Body Shop üzlettel, ahol kedvünkre válogathatunk az edzéshez szükséges táplálék kiegészítőkből. Belépve a terembe egy 600 négyzetméteres komplexum tárul elénk, ahol csak a CrossFit hivatalos eszköz beszállítójával, amerikai Rogue eszközökkel végezzük a feladatokat. Nagytermünkből egy kisterem is nyílik, ami teret enged az open gymeseknek, súlyemelőknek. Ezen kívül fontosnak tartjuk a helyes nyújtást, mobilitást, ezért külön mobility termünk van, amelyben nyújtó óráinkat szoktuk tartani.

Hiába a nagy tér, az egész terem jellege olyan, mintha egy barátunk garázsában összegyűlnénk páran, és jó hangulatban sportolnánk. Természetesen mindezt profi szakemberek felügyelete mellett végezve, akik figyelik a helyes kivitelezést.

A CrossFit B’Brosban táplálékkiegészítő szaküzlet, Reebok termékek, masszázs vár minden leendő és jövőbeli CrossFittert, hogy kihozza a maximumot magából 🙂

 

Látogass el Hozzánk, és légy részese Te is a B’Bros közösségnek!

Bejelentkezés óránikra:

Telefon: +3630/331-9395

Email: info@crossfitbbros.com

Facebbok üzenet: https://www.facebook.com/crossfitbbros/

 

Be part of it,

CrossFit B’Bros