CrossFit Open 17.2.

CrossFit Open 17.2.

OPEN 17.2

Ezen a héten kaptunk egy kicsivel(de tényleg csak egy kicsivel) összetettebb feladatsort, mint múlt héten. Múlt héten megölték a derekunkat, most a fogásunkra volt szükség, persze edzettségi szinttől függően mást is terhelt, tudott nehéz lenni a dupla dumbbell kitörésnél, és lehetett küzdeni az első muscle upokkal is.

Nagyon jó volt nézni mennyien csinálták meg életük első muscle upját, vagy csináltak egy feladatsoron belül többet, mint egész életükben összesen! Gratulálok mindenkinek!

Eredmények:

A magyar ranglistán megint sikerült 4 B’Brosos lánynak is a legjobb 10-ben, sőt, legjobb hatban végeznie. Laura világszinten a 34. legjobb, Európában a 7. legjobb eredményt hozta, de Kitti és Dóri is nagyon szépen mentek és Mira is befejezte a második 16 muscle upot is. Deni és Betti is megérdemlik az elismerést, mivel mindketten megcsinálták az első körben a 16 muscle upot, ráadásul Betti két hete tanulta meg magát a gyakorlatot.

Összetettben így az első 5 helyen 4 B’Brosos lány van és Betti is 8. helyen a legjobb 10 között.

Horváth Kristóf továbbra is versenyben maradt a regionálist jelentő helyekért, bármelyik amerikai régióban biztos helye lenne a regionálison, de neki itt a legerősebb európai mezőnyben kell bizonyítania. Ezen a héten nagyon szoros lett a verseny, Fekete Kristóf csak a tiebreak idejével tudta megelőzni Takács Bálintot, és mindketten 1 ponttal vertek el engem. Dani nagyon jó 170 ismétlésével is 11. helyre szorult ezen a héten, de összetettben így is mind az öten a legjobb 10-ben vagyunk. Sterbinszky Tomi, Lakatos Geri, Keresi Norbi és Vörös Bálint is feljöttek a legjobb 20-ba.

Összességében ez a hét is legalább akkora élmény volt, mint az első, és még vár ránk három hasonló. Fel lehet készülni a nehezebb súlyemelésre, egy kis thrusterre, evezésre, wall ball-ra és sok egyéb finomságra. 🙂

Írta: Sóti Zsolt