Massage

 

Aromaterápiás masszázs:

Relaxáló, stresszoldó, egész testre kiterjedő masszázs. Erősíti és feszesebbé teszi a bőrt,segít fenntartani jó állapotát,valamint rugalmasságát.

Külsőleg az illóolajok természetes hatása háromféle módon mutatkozik meg:

-a bőrön keresztül felszívódnak, majd a véráram útján közvetlenül kapcsolatba kerülnek a szervezettel,

-a szervezet egészére nyugtatólag, vagy serkentő, élénkítő módon hatnak,

-belégzéskor, lelki, érzelmi választ váltanak ki.

A svédmasszázs és a keleti technikák mozdulatait alkalmazva végezzük, személyre szabottan nagy súlyt fektetve a problémás területekre.

Svédmasszázs:

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető ütögető és gyúró mozdulatokkal frissítjük fel a szervezetet.

Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását.

Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Gyógymasszázs:

A gyógymasszőr részben a svéd masszázs alapfogásait, azok bővített távolhatásainak fogásait alkalmazza a test gyógyítása érdekében. A masszázs során a vérkeringés és nyirokkeringés fokozódik, az izomzat teljesítőképessége növekszik. Megszűnnek a bőr alatti kötőszöveti rétegben lévő feszülések, letapadások, hegesedések, ezáltal javul a test fizikai terhelése, egyoldalú statikai rendellenességek korrigálhatók vele.

Sportmasszázs:

Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

 

Árak

30 perces masszázs: 5.000 forint/ alkalom, 23.750 forint 5 alkalmas bérlet, 45.000 forint 10 alkalmas bérlet

45 perces masszázs: 6.500 forint / alkalom, 30.900 forint 5 alkalmas bérlet, 58.500 10 alkalmas bérlet

60 perces masszázs: 8.000 forint/ alkalom, 38.000 forint 5 alkalmas bérlet, 72.000 forint 10 alkalmas bérlet

90 perces masszázs: 9.500 forint/ alkalom, 45.200 forint 5 alkalmas bérlet, 85.500 forint 10 alkalmas bérlet

 

 

 

-Áraink forintban értendők, és az áfát tartalmazzák. Termünkben csak készpénzes fizetés lehetséges.

-Masszázsra bejelentkezni termünk recepcióján lehet.

-A fizetés a bejelentkezésnél történik előre.

-Amennyiben masszázs időpontját módosítani vagy törölni szeretné, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 12 órával szíveskedjen megtenni.

-A 12 órán belüli lemondás vagy a kezelésen való meg nem jelenés esetén a masszázsra kifizetett előzetes összeg elveszik.

-Megbeszélt időpontra való késve érkezés rövidebb kezelést eredményez.