Kezdő CrossFit kurzus

 12  alkalom

 

6 hét

 

22.800 Ft/ fő

 

Maximum 8 fő

A B’Brosnál úgy gondoljuk, hogy a CrossFit valóban az átlagembernek lett kifejlesztve kortól és nemtől függetlenül. Ez a mozgásforma mindenki számára tartogat kihívásokat, szórakoztató és valódi fejlődést biztosít. Mindehhez elengedhetetlen, hogy jó alapokat sajátítsunk el.

A 6 héten keresztül tartó 12 alkalmas kezdő programunk segít abban, hogy elsajátítsd a nélkülözhetetlen mozdulatokat a későbbi biztonságos és hasznos edzéshez. Ezeken az edzéseken a hangsúly a technika begyakorlásán van, mégis fárasztóak és kihívást jelentőek a jó edzettséggel rendelkező kezdőinknek is. És már a kezdő órákat is érdemes kiegészíteni a mobility óráinkkal, az első két hét után pedig a súlyemelő edzésekkel is. Így biztosan nem érhetnek meglepetések a későbbi csoportos CrossFit órákon.

A csoportok létszáma 8 főben van limitálva, hogy edzőink figyelméből mindenkinek megfelelő mennyiségben jusson. A programba az első héten lehet  csak becsatlakozni és fix időpontban vannak az edzések. Ha business trip, betegség vagy egyéb dolog miatt ki kell hagynod egy alkalmat, azt természetesen más óránkon tudod pótolni 🙂

Jelenlegi kezdő kurzusaink:

-November 9. hétfő-szerda 12:00 idei utolsó időpont!

Ha nem tudnád megoldani a kezdő órák látogatását, akkor nyugodtan keress meg minket az egyéb lehetőségekkel kapcsolatban.

Mit hozz magaddal?

-törölközőt

-kitartást

-jókedvet 🙂

Légy részese Te is csapatunknak,

CrossFit B’Bros csapata

Jelentkezz kezdő kurzusunkra

Csoportos edzések

CrossFit Conditioning

...

Tovább

Gimnasztika

...

Tovább

Mobility

...

Tovább

Súlyemelés

...

Tovább

CrossFit

...

Tovább

Core-training

...

Tovább