Tóth Erik

Tóth Erik

Tóth Erik vagyok, Léván születettem Szlovákiában.  Az egyetemen a fitness edzői szak mellett angol nyelv és irodalmat tanultam, így szlovákul, magyarul és angolul is szót tudok érteni vendégeimmel. Életemben mindig főszerepet játszott a sport, 10 évig kosárlabdáztam, amit az amerikai foci váltott fel 2 évre, majd 2013. január 6.(napra pontosan…) elkezdődött a máig tartó nagy szerelem, a CrossFit.

Még ebben az évben elvégeztem a CrossFit Level1  képzést, és személyi edzéseimet is már a CrossFit alapelveinek megfelelően tartottam, ez azóta sem  változott. 🙂 Ezután 2014-től egészen mostanáig a CrossFit Bratislava edzőjeként dolgoztam. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni embereknek. Úgy érzem, hogy hozzá tudok tenni az életükhöz az edzéseken keresztül és nagyon jó dolog látni rajtuk a fejlődést. Kicsit úgy érzem, hogy saját magam egy részét adom át nekik. A főiskolán táplálkozást is tanultam (Regeneration and Nutrition in Sports Science) így össze tudok állítani olyan sportolói étrendet, ami finom és tartalmaz mindent, amire szüksége van a szervezetnek.

Mindenben amit csinálok próbálok 100%-ot nyújtani, mindent beleadni magamból és a lehető legjobb lenni. Az életemben jelenleg a két legfontosabb, legmeghatározóbb dolog az edzősködés és a versenyzés.

2013 tavaszán kezdtem versenyezni és azóta több mint 40 versenyen vettem részt, ezeknek több, mint a felében dobogóra állhattam és egyéniben vagy csapatban a negyedét meg is nyertem/ nyertük. Versenyeztem Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon is helyi versenyeken, de sok nemzetközi versenyen is részt vettem: Kings of WOD (Moszkva) 2. hely, Central Euorpean Throwdown (Pozsony) 1. és 3. hely, Czech Beast Challenge 1. Hely (Brno). De a B’Brosos csapatból is versenyeztem már együtt többekkel: Fekete Kristóffal és Hajdu Dórival megnyertük a Budapest Throwdownt, Horváth Laurával és testvérével pedig a Team Madnesst Brnoban.

Edzőink

Sóti Zsolt

CrossFit, Weightlifting, Gymnastics, Personal Training

Tovább

Recse Betti

CrossFit, CrossFit Conditioning, Mobility, Personal Training

Tovább

Kiss Gyula

CrossFit, Mobility, Gymnastics, Personal Training

Tovább

Tóth Erik

CrossFit, CrossFit Conditioning, Personal trainer

Tovább

Fazekas Kitti

CrossFit, CrossFit Conditioning, Mobility, Personal Training

Tovább

Pintér Rita

Tovább

Páldi Péter

Personal trainer

Tovább

Kozma Orsi

Tovább

Hajdu Dóri

CrossFit, Conditioning, Mobility, Personal Training

Tovább

Fekete Kristóf

CrossFit, Wod Prep, Personal Training

Tovább

Zilahi Gábor

Personal trainer

Tovább