Csoportos edzések

CrossFit Conditioning

...

Tovább

Gimnasztika

...

Tovább

Mobility

...

Tovább

Súlyemelés

...

Tovább

CrossFit

...

Tovább

Core-training

...

Tovább

Általános tudnivalók

Bejelentkezés óráinkra: Óráinkra előzetes bejelentkezés szükséges. Személyes megjelenés előtt egyeztess velünk időpontot e-mailen, telefonon vagy Facebook üzenetben hogy biztos legyen helyed óráinkon.

Időtartam: Óráink 60 percesek.

Érkezés: Érkezz úgy, hogy kényelmesen át tudj öltözni a foglalkozásra.

Étkezés: Mivel a óráinkon magas intenzitású mozgást végzünk, ezért nem tanácsos 2 órával az edzés előtt a gyümölcsön kívül mást fogyasztani.

Öltözet: Edzőnadrág, edző póló/pulcsi, kényelmes sportcipő. Ha szeretnéd használni a pulzusmérő órádat, nyugodtan legyen rajtad edzés alatt. Meg fogsz lepődni, hány kalóriát égetsz. 🙂

CrossFit specifikus eszközök: óráinkra semmilyen eszközt nem kell hoznod, nálunk mindent megtalálsz ami egy jó CrossFit edzéshez kell.  Ha tenyérvédőben kényelmesen mozogsz, nyugodtan használd.

Egészségügyi problémák: A CrossFit mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól  függetlenül. Azonban ha bármilyen egészségügyi problémád, mozgásszervi panaszod van kérjük még az óra előtt tájékoztasd az edzőt!

Óráról van fel és lejelentkezés: B’Bros 2 tagok az Optimbe rendszerben tudnak óráinkra fel és lejelentkezni. Mivel óráink rendszerint teltházasak, ezért órát leadni az esti edzések napján délig tudsz, reggeli óra esetében az edzés előtti este 20:00-ig. Ezután nem tudunk levenni senkit az adott óráról, az alkalom pedg elveszik. Kérjük erre fokozottan figyeljetek oda. Feljelentkezni bármeddig tudtok.

Lejárt bérlet: Ha lejárt a bérleted és jönni szeretnél órára kérjük írj nekünk emailt, Facebook üzenetet, vagy keress minket telefonon, és felregisztrálunk az órára.

Bérlet hosszabbítás: Bérletet hosszabbítani nem áll módunkban a lejárati időn túl.

Szekrény kulcsok: Kérjük szekrényeink kulcsait ne vigyétek haza, szeretnénk ha mindenkinek kényelmesen elférjenek a cuccai.

Van benned még kérdés? Írj nekünk üzenetet!