Aromaterápiás masszázs:

Relaxáló, stresszoldó, egész testre kiterjedő masszázs. Erősíti és feszesebbé teszi a bőrt,segít fenntartani jó állapotát,valamint rugalmasságát.

Külsőleg az illóolajok természetes hatása háromféle módon mutatkozik meg:

-a bőrön keresztül felszívódnak, majd a véráram útján közvetlenül kapcsolatba kerülnek a szervezettel,

-a szervezet egészére nyugtatólag, vagy serkentő, élénkítő módon hatnak,

-belégzéskor, lelki, érzelmi választ váltanak ki.

A svédmasszázs és a keleti technikák mozdulatait alkalmazva végezzük, személyre szabottan nagy súlyt fektetve a problémás területekre.

Svédmasszázs:

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető ütögető és gyúró mozdulatokkal frissítjük fel a szervezetet.

Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását.

Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Gyógymasszázs:

A gyógymasszőr részben a svéd masszázs alapfogásait, azok bővített távolhatásainak fogásait alkalmazza a test gyógyítása érdekében. A masszázs során a vérkeringés és nyirokkeringés fokozódik, az izomzat teljesítőképessége növekszik. Megszűnnek a bőr alatti kötőszöveti rétegben lévő feszülések, letapadások, hegesedések, ezáltal javul a test fizikai terhelése, egyoldalú statikai rendellenességek korrigálhatók vele.

Sportmasszázs:

Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

Deep Tissue masszázs:

Az izmok krónikus feszültségállapotait oldó speciális masszázs, melynek során a letapadt zónák mélyen történő pressziójával oszlatják el az izomfeszültséget. Mindenekelőtt a hát, a váll és a fenék izomzónáira összpontosul.

Ajánlott nehéz fizikai tevékenységet végzőknek, sportolóknak, tartós izomfájdalom, keringési és anyagcserezavarok esetén és megelőzésképpen. Helyreállítja a szervezet egyensúlyát.

Kinesio Tape:

A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer.  Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni. Gyors segítséget nyújt a fájdalomcsillapításban, lerövidíti a gyógyulási időszakot is. Rugalmassága miatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban.

Kinesio tape felhelyezése (masszázs mellé): 2500 Ft/alk.

Kinesio tape felhelyezése ( kezelés nélkül) : 3500-4500Ft/alk.*

*(Kinesio Tape kezelés ára és ideje a ragasztott terület nagyságától és a ragasztás

bonyolultságától függ)