CrossFit edzések kezdőknek

12  alkalom

 

6 hét

 

22.800 Ft/kurzus

 

Maximum 12 fő

A B’Brosnál úgy gondoljuk, hogy a CrossFit valóban az átlagembernek lett kifejlesztve kortól és nemtől függetlenül. Ez a mozgásforma mindenki számára tartogat kihívásokat, szórakoztató és valódi fejlődést biztosít. Mindehhez elengedhetetlen, hogy jó alapokat sajátítsunk el.

A 6 héten keresztül tartó 12 alkalmas kezdő programunk segít abban, hogy elsajátítsd a nélkülözhetetlen mozdulatokat a későbbi biztonságos és hasznos edzéshez. Ezeken az edzéseken a hangsúly a technika begyakorlásán van, mégis fárasztóak és kihívást jelentőek a jó edzettséggel rendelkező kezdőinknek is.

A csoportok létszáma 12 főben van limitálva, hogy edzőink figyelméből mindenkinek megfelelő mennyiségben jusson. A programba az első héten lehet  csak becsatlakozni és fix időpontban vannak az edzések. Ha business trip, betegség vagy egyéb dolog miatt ki kell hagynod egy alkalmat, azt természetesen más óránkon tudod pótolni 🙂

Kezdő kurzusaink:

-2021. október 25. szerda-péntek 17:00

-2021. november 2. kedd-csütörtök 12:00

Kezdő kurzusunk ára 22.800 forint, All You Can Move kártyával (M-es csomagtól) 10.000 forint.

Ha nem tudnád megoldani a kezdő órák látogatását, akkor nyugodtan keress meg minket az egyéb lehetőségekkel kapcsolatban.

Mit hozz magaddal?

-törölközőt

-kitartást

-jókedvet 🙂

Légy részese Te is csapatunknak,

CrossFit B’Bros csapata

Jelentkezem a kurzusra