Kavasánszki Péter

Kavasánszki Péter

A rendszeres sportolást középiskolás koromban kezdtem el, amikor amerikai footballozni kezdtem a Miskolc Steelers csapatánál. Azonnal megtetszett az a szervezettség és felkészültség, ami ezt a tengerentúli sportot jellemezte, majd ennek eredményeképpen kezdtem erőnléti edzésekbe, hogy javíthassak fizikális teljesítményemen.

Az egyetemen Testnevelést és Biológiát tanultam, ahol volt alkalmam több alap sportot, többek közt úszást, atlétikát, szertornát és gimnasztikát tanulni. Később az ott tanultakat sikerrel használtam fel a hazai street workout versenyeken.

2015-ben kezdtem el edzőként dolgozni Nyíregyházán, az Underground Funkcionális Edzésközpontban, aminek 4 év után a szakmai vezetőjévé neveztek ki. Emellett a városi kosárlabda és amerikai futball csapat erőnléti edzői stábjának is oszlopos tagja voltam.

Ugyanebben az évben vettem részt az első hazai amatőr CrossFit versenyemen a székesfehérvári Crossmajálison, amely meghatározta a sport általi elhivatottságomat. A CrossFit miatt kezdtem el a hardstyle kettlebell edzést, majd később az olimpiai súlyemelést is a Nyíregyházi Vasutas Sport Clubban, aminek színeiben több éven keresztül eredményesen versenyeztem.

2020 szeptemberében csatlakoztam a CrossFit B’Bros szakmai stábjához, amire máig nagyon büszke vagyok és törekszem minél hasznosabb tagja lenni a csapatnak. Edzéseimet igyekszem a tőlem telhető legnagyobb precizitással vezetni, nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő mozgás-előkészítésre, mobilitás-fejlesztésre, és a különböző mozgásminták legaprólékosabb oktatására. Valamint igyekszem minden edzettemmel baráti légkört teremteni, hogy tovább adhassam azt az élményt, amit ez a sport és közösség jelent számomra is.

Edzői képesítéseim:

  • férfi szertorna sportedző (OKJ)
  • TRX tréner
  • CrossFit Level 1

Versenyeredményeim:

Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság (súlyemelés) – 2.hely /81kg (2019/2018)

Edzőink

Sóti Zsolt

CrossFit, Weightlifting, Gymnastics, Personal Training

Tovább

Fekete Kristóf

CrossFit, Wod Prep, Personal Training

Tovább

Kiss Gyula

CrossFit, Mobility, Gymnastics, Personal Training

Tovább

Hajdu Dóri

CrossFit, Conditioning, Mobility, Personal Training

Tovább

Kavasánszki Péter

Tovább

Pintér Rita

Tovább